Entree

Losse entree

Ook als niet lid ben je van harte welkom in de speeltuin. Wij rekenen een toegangsprijs van €1,- per persoon, deze dient contant bij onze vrijwilliger in de speeltuin te worden betaald.

Lidmaatschap

Als je lid wilt worden, dan kun je in de speeltuin terecht bij één van onze vrijwilligers om je aan te melden. Onze vrijwilliger zal je vragen het lidmaatschapsformulier in te vullen en het lidmaatschapsgeld van € 18,00 voor het jaar 2024 (per huishouden) contant af te rekenen.

Na het invullen van het lidmaatschapsformulier én te hebben betaald, wordt je verzoek tot lidmaatschap verder doorgezet naar het bestuur van de speeltuinvereniging. Het bestuur verzorgt na akkoord tot toetreding als lid (zie reglementen), het lidmaatschapskaartje.

Bij je eerstvolgende bezoek in de speeltuin, ligt het lidmaatschapskaartje voor je klaar bij één van onze vrijwilligers. Gelieve het lidmaatschapskaartje altijd mee te brengen bij je bezoek aan onze speeltuin, dit is het toegangsbewijs.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, van 1 januari t/m 31 december. 

Veranderd er in de tussentijd iets in je gegevens, zoals het woonadres of emailadres, geef dit dan ons door.

Voordelen van lidmaatschap:

  • Gedurende het hele jaar ben je welkom in de speeltuin met het hele gezin voor een vast bedrag.
  • Je mag deelnemen aan onze activiteiten, hiervoor wel graag tijdig aanmelden.
  • Je hebt de mogelijkheid om voor een kinderfeestje onder andere onze zaal en/of picknicktafel(s) te huren.

Wilt u niet meer lid zijn? klik hier.

Groepen

Wij bieden leden de mogelijkheid om bij kinderfeestjes en/of -partijtjes, zoals hierboven beschreven eventueel onze zaal en/of picknicktafel(s) te huren.
 
De zaal
Wij verhuren onze zaal alleen voor kinderfeestjes, dit is mogelijk op zaterdag of zondag van 11.00 -17.00 uur. Wanneer je onze zaal huurt mag er door de gasten tevens gebruik worden gemaakt van de speeltuin. In overleg met onze vrijwilliger kunnen wij desgewenst ook onze keuken (koelkast, glazen, magnetron etc.) ter beschikking stellen. Drank en andere versnaperingen zijn niet in de huurprijs inbegrepen, deze dienen zelf geregeld te worden. Verhuur geeft alleen het recht op gebruik van de locatie.
 

De kosten voor het huren van onze zaal bedragen €100,-.

Let op! Het is niet mogelijk om het gehele terrein van de speeltuin af te huren, leden behouden te allen tijde het recht om gebruik te maken van de speeltuin.

Picknicktafels
Regelmatig worden er kinderpartijtjes georganiseerd in onze speeltuin, het huren van enkele van onze picknicktafels behoort tot de mogelijkheden. Bij verhuur reserveer je desgewenst één of meerder picknicktafels waardoor je altijd gegarandeerd een zit plek hebt voor de groep tijdens het feestje.

Wij rekenen voor de huur van een picknicktafel €7,50 per tafel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van verhuur?  Klik dan klik hier.